• Facebook - Black Circle

Barnens Dansforum är månadsgivare till Rädda Barnen - Bli det du också!

Jumps&Turns       Telefon 070-748 36 86      E-post: info@jumpsandturns.se

© Jumps&Turns       

  LÄRARE PÅ JUMPS&TURNS

  Elisabeth Wolf

  Utbildad som pedagogelev på Stora Teaterns Balettelevskola under ledning av Mila Gardemeister. På kvällarna tog jag klasser i jazz, stepp och karaktärsdans.

  Skolad i barndans av Anita Rydberg samt av barndanspionjärerna Inge Södersten och Britt-Marie Berggren. Efter att under många år ha drivit Torslanda Balettskola och hobbyverksamheten på Dansforum i Göteborg, startade jag år 2007 Jumps & Turns i Kungälv och Kärna.

   

  Ett brinnande intresse och ett livslångt engagemang.

  Så kan man beskriva mitt förhållande till dansen och viljan att dela med mig av mina kunskaper. Redan som 14-åring fick jag vår simlärare att spika upp en balettstång i det stora omklädningsrum vi hade på Skräddarön under somrarna. Där lärde jag de yngre barnen balett och de äldre barnen jazzbalett som det hette på den tiden. På vintrarna hade jag skridskoskola på gården.

   

  1998 hade jag mitt första danslärarseminarium på Dansforum i Göteborg. Det kom pedagoger och lärare från hela Norden och deras tacksamhet över mitt material och den specialkomponerade musiken var överväldigande och på den vägen är det. Varje år sedan dess har jag haft Seminarier och Inspirationsdagar i Göteborg och Stockholm. Hösten 2019 startar jag tillsammans med Marika Hanson Danslärarakademien i Stockholm.

  Sara Silverblad

  Sara började som 3-åring på Balettakademin i Gamlestan. Fortsatte sedan på Svenska balettskolan där hon tränade Klassisk Balett, Jazz, Contemporary och Street.


   

  Nadia Nordin

  Nadia har dansat sen hon var 3 år gammal och har gått en 3 årig gymnasieutbildning inom dans. Hon har dansat många olika stilar under åren men Street Fushion är det hon fastnat mest för! Nadia har uppträtt på många stora scener och arbetat som danslärare i 6 års tid. "På mina klasser kommer vi fokusera mycket på koreografi och att ha riktigt roligt, jag är nöjd så länge jag ser att eleverna har kul och är glada”.


   

  Matilda Carlund

  Matilda Carlund är tillbaka hos! Matilda började som 3-åring på Dansforum och har tränat Balett, Jazz och Stepp. Skolad i Barndans av Elisabeth Wolf och har deltagit i lärarseminarier på Dansforum. Undervisat på dansskolor som Barnens dansforum, Dansforum i Göteborg, Balettakademien och Torslanda Balettskola sedan 2010.


   

  Julia Johansson

  Julia Johansson började som 4-åring på Dansforum och har tränat Balett, Tåspets och Contemporary.  Hon har också Drillat sedan hon var 6 år och tävlar i denna gren.


   

  Tintin Isacsson

  Tintin började dansa när hon var 3 år gammal och har sedan dess testat många olika dansstilar. Just nu dansar hon Contemporary, Balett, Street, StreetJazz och Showjazz. Tintin tycker också mycket om sång och teater och har tagit lektioner under flera år.